Steunzolen

Steunzolen worden bij diverse klachten en behandeldoelen aangemeten voor jong en oud. Onze podotherapeuten kunnen aan de hand van een onderzoek persoonlijk advies geven wat een steunzool in uw situatie kan bijdragen.

Op maat

Iedere voet is anders en bovendien zien wij een grote diversiteit aan voetklachten en loopproblematieken. Steunzolen worden dan ook specifiek voor u op maat aangemeten. Het is dan ook niet te vergelijken met standaard inlegzolen uit een sport-, of schoenenwinkel. Wij maken onze steunzolen zelf met een eigen productie. Hiervoor gebruiken wij uw voetstand, diverse metingen, het looppatroon en uw schoenen.

Eigen werkplaats

Al onze hulpmiddelen, en dus ook onze steunzolen, produceren wij zelf. Wij houden hiermee de controle en het plezier van onze ambacht in eigen hand. Ook het onderhoud en eventuele aanpassingen worden door ons zelf uitgevoerd.

Duurzaam

Wij vinden het belangrijk dat onze hulpmiddelen zo lang mogelijk met u mee gaan met eventueel tussentijds onderhoud en reparatie. De materialen in een steunzool stemmen wij op het behandeldoel en de gebruiker af. Wij produceren in een werkplaats die volledig werkt op zonne-energie.

Veiligheidsschoenen

Wij produceren ook inlegzolen voor werk/veiligheidsschoeisel. Hiervoor gebruiken wij speciale materialen, waardoor het CE-keurmerk van de werkschoen niet vervalt. Een vergoeding voor werkzolen kan mogelijk vanuit een werkgever komen.

Online steunzolen bestellen

Heeft u al steunzolen van ons in gebruik en wilt u graag een herhalingspaar bestellen? Dat kan eenvoudig via het formulier op de bestel pagina.