Steunzolen

Steunzolen worden voor diverse klachten en behandeldoelen aangemeten voor jong en oud. Onze podotherapeuten kunnen aan de hand van een onderzoek persoonlijk advies geven of een steunzool in uw situatie kan bijdragen.

Op maat

Iedere voet is anders en bovendien zien wij een grote diversiteit aan voetklachten en loopproblematieken. Steunzolen worden dan ook specifiek voor u op maat aangemeten. Het is dan ook niet te vergelijken met een standaard inlegzool uit de sport-, of schoenenwinkel. Wij maken onze steunzolen met onze eigen productie aan de hand van de voetstand, diverse metingen, het looppatroon en de schoenen van de gebruiker.

Eigen werkplaats

Al onze hulpmiddelen, en dus ook onze steunzolen, produceren wij zelf. Wij houden hiermee de controle en het plezier van onze ambacht in eigen hand. Ook het onderhoud en eventuele aanpassingen worden door ons zelf uitgevoerd.

Duurzaam

Wij vinden het belangrijk dat de hulpmiddelen zo lang mogelijk mee gaan met eventueel tussentijds onderhoud. De materialen van onze steunzolen stemmen wij af op het behandeldoel en de gebruiker. Wij produceren in een werkplaats die volledig werkt op zonne-energie.

Veiligheidsschoenen

Wij produceren ook inlegzolen voor werk/veiligheidsschoeisel. Hiervoor gebruiken wij speciale materialen, waardoor het CE-keurmerk van de werkschoen niet vervalt. Een vergoeding voor werkzolen kan mogelijk vanuit een werkgever komen.

Online steunzolen bestellen

Heeft u al steunzolen van ons in gebruik en wilt u graag een herhalingspaar bestellen? Dat kan eenvoudig via het formulier op de bestel pagina.