Corona maatregelen

Als medisch contact beroep zijn onze praktijken momenteel geopend. Wij richten onze praktijken zo veilig mogelijk in en maken gebruik van strenge hygiëne protocollen. Hieronder vindt u informatie en tips om uw bezoek zo veilig mogelijk te laten verlopen.

Plan uw bezoek

Kom indien mogelijk alleen naar de praktijk. Dit voorkomt onnodig contact. Arriveer niet eerder dan 10 minuten voor de afgesproken tijd in de praktijk. Dit helpt ons om de wachtkamer overzichtelijk te houden. 

Hygiënemaatregelen

Bij binnenkomst verzoeken wij u om direct de handen te desinfecteren met de aanwezige hygiëne artikelen. Onze werknemers dragen standaard een mondkapje tijdens de behandeling. Wij stellen het enorm op prijs als u ook een mondkapje draagt in de praktijk

1.5 meter 

In de wachtkamer en looppaden geldt de 1.5 meter afstand. Tijdens de behandeling kunnen wij deze huidige standaard niet altijd waarborgen. Wij proberen contactmomenten te beperken, dragen standaard een mondkapje en nemen extra hygiëne maatregelen.

Online steunzolen bestellen

Bent u toch niet zeker van een bezoek, maar wilt u wel in aanmerking komen voor een extra paar steunzolen? Dat kan via dit formulier

Wanneer uw afspraak verzetten?

-  U heeft klachten die passen bij corona zoals: koorts, verkoudheid, overmatig hoesten of niezen, keelpijn of benauwdheidsklachten.
-  Uw huisgenoot heeft naast milde corona klachten ook last van koorts of benauwdheid.
-  U bent nauw in contact geweest met iemand die (mogelijk) corona heeft.
-  U bent in de afgelopen 10 dagen in een buitenlands gebied geweest.