Over ons

Podotherapie Merkx werd in 1986 opgericht als een van de eerste podotherapie praktijken in Nederland. Vandaag de dag kunt u ons vinden in regio Helmond, Deurne en Geldrop. Een team van erkende podotherapeuten staat voor u klaar met adviezen, begeleiding en bovendien ervaring in het behandelen van klachten.

Wij houden onze ambacht zelf in de hand. In onze werkplaats worden alle hulpmiddelen door ons zelf op maat geproduceerd. Dit doen wij op een duurzame manier.

In onze praktijken gebruiken wij de beste diagnostische instrumenten zoals drukmeetapparatuur en echografie. Ook zoeken wij constant naar nieuwe behandeltechnieken om klachten optimaal te blijven behandelen. Zo beschikken wij ook over Shockwave en EPTE. 

Het team

Meggy Bergman - van Lierop

(sport) Podotherapeut

Joery Merkx

Podotherapeut

Eva Gijsbers

Podotherapeut

Aanvulling Fysiotherapie

Wij werken samen met Fysiotherapie Raimond en Fysiotherapie Zesgehuchten om klachten optimaal te behandelen. Deze multidisciplinaire aanpak zetten wij in bij diverse klachten zoals hielspoor. Het combineren van podotherapie en fysiotherapie is sinds de start van onze praktijk een toegevoegde waarde.


Duurzame Steunzolen

Naast dat wij duurzaamheid bereiken door de levensduur van steunzolen te vergroten, willen we het hulpmiddel zelf ook duurzaam produceren. Wij produceren onze steunzolen in onze eigen werkplaats. Hier maken wij gebruik van gerecycled materiaal en produceren wij op zonne-energie! 


Nieuwe Whatsapp service ~ neem eenvoudig contact op!

Podotherapie Merkx Whatsapp